1. Home>
  2. Nieuws>

Internationaal verlonen & internationale dienstverbanden

SD Worx is expert in internationaal verlonen en alles wat komt kijken bij internationale dienstverbanden. Start jouw organisatie in Nederland, neem je een buitenlandse werknemer aan of ga je zelf over de grenzen heen met je organisatie? We denken met je mee en nemen je werk uit handen.

verschillende nationaliteiten
Contenttypes
no-alt
Blogartikel

Het is weer tijd voor de IB-aangifte

Het invullen van een aangifte inkomstenbelasting is niet voor iedereen gesneden koek. Aangiften dienen duidelijk, stellig en zonder voorbehoud te worden ingediend. Als er twijfel bestaat of men voldoende fiscale kennis, dan kan het raadzaam zijn om het opstellen van de aangifte inkomstenbelasting uit te besteden aan onze fiscalisten. Zo blijven aftrekposten waar recht op bestaat niet onbenut en wordt een hoop kostbare tijd bespaard.

By Jasper van den Bergen25-2-2022
Turbulent Times_ How Global Payroll Providers Can Help You Navigate Business Change_1
Blogartikel

25% van NL payroll- en HR-teams vindt het moeilijk om gegevens te verstrekken ter ondersteuning van bedrijfsbeslissingen

Uit internationaal onderzoek door SD Worx, blijkt dat tot 87% van de directies hun HR-teams vragen om payrollgegevens van hun werknemers om zakelijke beslissingen te onderbouwen.

5-6-2020
Nl_Bijna een op de drie hr- en payrollprofessionals vreest dat hun organisatie vaardigheden mist om Brexit op te vangen_1200x800_1
Blogartikel

BREXIT: waar moet je als werkgever rekening mee houden

Brexit is een feit: met ingang van 1 februari 2020 is het Verenigd Koninkrijk (“VK”) geen onderdeel meer van de Europese Unie (“EU”). Door de stortvloed aan informatie over Brexit is het soms lastig voor werkgevers de gevolgen van de Brexit goed te overzien. In dit artikel proberen wij wat orde in de chaos te scheppen. Waar moet je als werkgever rekening mee houden?

By Marleen Maas23-4-2020
Vrouw in de zetel met laptop
Blogartikel

Internationale tewerkstelling in coronatijden: dit zijn de gevolgen

Het coronavirus houdt onze economie in een wurggreep. Ook de internationale tewerkstelling raakt stilaan bevroren door deze ongeziene crisis. En dat heeft een serieuze impact, zowel voor jou als voor je werknemers. De gevolgen situeren zich voornamelijk op fiscaal en sociaalrechtelijk vlak.

By Jasper van den Bergen7-4-2020
Werken rond een tafel
Blogartikel

Integratie SD Worx en Workday voor soepele internationale payroll

Haal nu in zes Europese landen het maximale uit je payroll- en hr-gegevens

12-12-2019